Бавно печено агнешко бутче

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
692
2k
5k
365
4
01/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо893
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешко бутче - 2 кг
  • червен пипер - 1 с.л
  • черен пипер - на вкус
  • джоджен - на вкус
  • чубрица - пожелание
  • олио - 1/2 к.ч
  • алуминиево фолио - за завиване на месото.
* мерки и количества
Печено Агнешко

Начин на приготвяне

В купа поставяме олиото и останалите съставки. Разбъркваме добре.

След като сме измили и подсушили с кухненска кърпа или хартия, намазваме агнешкото бутче обилно със сместа.

Поставяме месото в тавичката, изсипваме 1 к.ч. вода и покриваме с алуминиево фолио.

Печем агнешкото 45 минути на 200 градуса без вентилатор.

След това намаляваме на 160 отново без вентилатор продължаваме да печем бавно печено агнешко бутче още 2.5 часа.

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см-24%
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
18.99 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар