ezine.bg»Рецепти»Риба»Филе от сьомга на грил тиган

Филе от сьомга на грил тиган

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
8703k7k1k4
Филе от сьомга на грил тиган
Снимка: Стоянка Русенова
1 / 2
01/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3
"Изберете подходяща гарнитура, която достойно ще украси чинията с крехкото филе от сьомга, приготвено на тиган"

Необходими Продукти

  • филе от сьомга - 500 г
  • соев сос - 2 с.л
  • зехтин - 1 с.л
  • лимони - 1/2 бр сока
  • черен пипер - пожелание
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме всички съставки и разбъркваме добре.

Почистваме филето сьомга от кожата и поставяме в марината за 30 минути.

Поставяме в хладилника.

Поставяме грил тигана на котлона и изчакваме да се загрее добре.

След като се загрее, поставяме филетата от сьомга, като ги държим 3-4 минути.

Обръщаме на другата страна и отново 3-4 минути.

Това време е напълно достатъчно за нашите филета от сьомга на грил тиган.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: