Пълнени тиквички без месо

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
31/08/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо344
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се сваряват необелени.

Разрязват се на две и се издълбават с лъжичка.

Вътрешността на тиквичките се размачква добре, нарязват се на дребно лукът, чесънът и магданозът.

Смесва се всичко това с прясното мляко и накиснатия в него хляб, посолява се и се добавя черен пипер на вкус.

Тиквичките се пълнят със сместа, потапят се в разбитите яйца, овалват се в брашно.

Пълнените тиквички се пържат в сгорещена мазнина.

Спираловидна резачка на плодове и зеленчуци за декорация
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Спираловидна резачка на плодове и зеленчуци за декорация
9.20 лв.
Виж ››

Лесно ще накарате гостите ви да ахнат от изненада през вида на атрактивните ястия, които сте приготвили с помощта на спираловидната резачка за зеленчуци и плодове

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар