Пълнени тиквички без месо

31/08/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо91
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се сваряват необелени.

Разрязват се на две и се издълбават с лъжичка.

Вътрешността на тиквичките се размачква добре, нарязват се на дребно лукът, чесънът и магданозът.

Смесва се всичко това с прясното мляко и накиснатия в него хляб, посолява се и се добавя черен пипер на вкус.

Тиквичките се пълнят със сместа, потапят се в разбитите яйца, овалват се в брашно.

Пълнените тиквички се пържат в сгорещена мазнина.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар