ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пача»Желирани котлети

Желирани котлети

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
697
1k
207
02/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във водата се сваряват котлетите и джоланът. Месото се изважда и се обезкостява. Бульонът се прецежда и се прибавят оцетът и солта.

Във формата за желиране се налива малко бульон. След като желира, отгоре се нареждат зеленчуци от туршия.

Отново се залива с бульон и се оставя да желира. Нарежда се месото и се оставя да желира с останалия бульон. Когато цялото ястие е добре желирано, може да се обърне в подходяща чиния за сервиране.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: