Крехко телешко с гъби

02/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо202
  • Преглеждания за месеца71
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме за 5-6 минути в загрятото олио.

Нарязваме лука на едро и го добавяме при месото. Добавяме брашното и пържим още 4-5 минути.

След това наливаме водата, виното и добавяме морковите, нарязани на колелца и гъбите, нарязани на едро.

Задушаваме около 30 минути, докато повечето течност се изпари. Посоляваме, добавяме черния пипер, разбъркваме и сервираме ястието топло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар