Крехко телешко с гъби

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
372
1k
2k
48
02/09/2019
"Най-вкусното крехко телешко месце - направо се топи в устата "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 393
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на хапки и го запържваме за 5-6 минути в загрятото олио.

Нарязваме лука на едро и го добавяме при месото. Добавяме брашното и пържим още 4-5 минути.

След това наливаме водата, виното и добавяме морковите, нарязани на колелца и гъбите, нарязани на едро.

Задушаваме около 30 минути, докато повечето течност се изпари. Посоляваме, добавяме черния пипер, разбъркваме и сервираме ястието топло.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар