Омлет с бяло месо от кокошка

03/09/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо33
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялото кокоше месо се сварява добре и се накъсва на дребни парченца. Разбиват се яйцата с млякото, брашното и подправките.

Накрая към сместа се прибавя и месото. Всичко се разбърква добре. В тиган се слага да се сгорещи парченце масло, достатъчни за един омлет.

В мазнината се изсипва с черпак известно количество от сместа (подобно на палачинка). Пържи се и от двете страни до порозовяване.

Ястието се сервира топло с гарнитура за омлет по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар