Гювеч с агнешки ребра

Дидка КостадиноваДидка КостадиноваНовак
21/06/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 676
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подгответе агнешките ребра, загрейте мазнина и ги сложете да се запържат равномерно заедно с нарязания лук. След като се запържат леко, добавете част от нарязаните домати, долейте бульон или топла вода и варете, докато месото омекне.

Добавете нарязаните зеленчуци, а лютите чушки и обелените скилидки чесън - цели. Посолете на вкус и след 20-тина минути добавете ориза, останалите домати и малко вода. Прехвърлете всичко в гювеча и изпечете гювеча, докато остане на мазнина.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар