Мляна херинга с извара и масло

03/09/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Херингата се изчиства от кожата и костите.

Филето се смила с машинка за мелене на месо, заедно с извара.

Прибавят се добре размачканото масло, солта и всичко се размесва.

Пастетът се поднася с препечени филийки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар