Начин на приготвяне
Разбийте с телена бъркалка жълтъците, захарта с прясното мляко и брашното и сложете съда на котлона. Бъркайте, докато започне да се сгъстява.
Накиснете желатина в студената вода, докато набъбне. Към горещия свален от котлона крем добавете настъргана лимонова кора и разтопения в микровълнова за кратко (10-тина секинди) желатин.
Оставете крема да се охлади, след което го разбъркайте с отделно разбитата сметана. Отделете една неголяма част от крема и го разбъркайте с какаото.
Разсипете двата вида крем в десертни купички или чашки, като ги редувате. Сложете крем Дипломат в хладилник, докато стегне.
Коментари
по средата на чашата също и отгоре украсявамс бисквитка
"котешко езиче"