Лаврак на фурна със зеленчуци

29/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо67
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на филийки и го запържваме в зехтина.

Сипваме брашното и разбъркваме. Нарязваме доматите, морковите, чушките, целината и гъбите на парчета и ги сипваме при лука.

Нарязваме чесъна на дребно. Сипваме го вътре, добавяме дафиновия лист, наливаме 1 чаша вода и варим 5-6 минути.

След това посоляваме, поръсваме с черен пипер и изсипваме зеленчуците в тава. Отгоре подреждаме рибата, нарязана на парчета или оставена цяла.

Покриваме с алуминиево фолио и печем 30 минути. Поръсваме готовото ястие с нарязан на ситно магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар