Здравословни джинджифилови меденки

27/08/2019
"Децата на добрите майки хапват само здравословни джинджифилови меденки "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо112
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме яйцето, меда и олиото. Добавяме содата, загасена с оцета, канелата, карамфил и джинджифила. Постепенно сипваме брашно от лимец и замесваме меко тесто за сладки. Оставяме го за 15 минути да престои.

След това от тестото оформяме топчета с големината на орех и ги подреждаме в тава, покрита с хартия за печене.

Печем на 180 градуса около 15 минути.

След като изстинат, ги слепваме по 2 с шипков мармалад и овалваме в кокосови стърготини.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар