Кавърма с карначета и чушки

ГеновеваГеновева
Ентусиаст
157
714
983
49
1
26/08/2019
"Бърза кавърма с карначета за изгладнели хора, които нямат време да чакат някоя завъртяна манджа "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо973
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кавърма

Начин на приготвяне

Наливаме олиото и запържваме в голям тиган карначетата и наденицата, нарязани на парчета, докато се зачервят.

След това добавяме червените и зелените чушки, нарязани на едро.

Прибавяме и лука в тигана, също нарязан на едро.

Запържваме всичко, слагаме червения пипер, разбъркваме и наливаме доматеното пюре.

Оставяме кавърмата да къкри на бавен огън, докато омекнат зеленчуците. След това овкусяваме със сол, черен пипер и чубрица.

Разбъркваме кавърмата с карначета и чушки и поръсваме с пресен магданоз.

Да ви е сладко!

Керамична касерола с дръжки 16см-12%
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар