Картофена супа с праз

27/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо108
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В маслото запържваме на ситно нарязаните праз лук и моркови. Когато поомекнат, заливаме с вода и оставяме сместа да заври.

Прибавяме картофите, нарязваме на кубчета и посоляваме. Когато всичко се свари добре, махаме тенджерата от котлона и добавяме застройката от разбитите яйца с кисело мляко.

Поднасяме супата топла, като преди това поръсим със смлян черен пипер и магданоз, нарязан на много ситно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар