Свинско филе в омлет

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
60
14
18/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 962
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското филе на порции и го изпържваме в сгорещеното олио. Когато месото е готово, го изваждаме и оставяме да се отцеди, а в същата мазнина запържваме нарязания на филии лук.

Когато лука омекне добавяме доматите, нарязани на едро и лютите чушки. Задушаваме лука докато част от излишната течност се изпари. Овкусяваме с червен пипер, счукания на ситно чесън магданоз и черен пипер.

Връщаме вътре изпърженото месо и разбъркваме.

Разбиваме яйцата с млякото и солта и изпържваме малки омлети, които пълним с готовата смес.

Практична сгъваема бъркалка за яйца
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична сгъваема бъркалка за яйца
4.99 лв.
Виж ››

Много удобна за работа и компактна за съхранение бъркалка за яйца, която всяка домакиня ще иска да има в чекмеджето с принадлежности

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар