ezine.bg»Рецепти»Риба»Гювеч»Сафрид в гювеч

Сафрид в гювеч

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
3159835132607
Сафрид в гювеч
25/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме, измиваме и посоляваме рибата. Подреждаме я в гювеча. Покриваме я с нарязания на филийки лук, нарязаните скилидки чесън и ситно нарязания магданоз.

Поръсваме с черен пипер, заливаме я с олиото и виното, захлупваме гювеча с капак.

Печем сафрида в умерена фурна за около 30 минути, ястието трябва да остане на мазнина.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: