Сафрид в гювеч

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
213
522
214
47
5
25/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо143
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Изчистваме, измиваме и посоляваме рибата. Подреждаме я в гювеча. Покриваме я с нарязания на филийки лук, нарязаните скилидки чесън и ситно нарязания магданоз.

Поръсваме с черен пипер, заливаме я с олиото и виното, захлупваме гювеча с капак.

Печем сафрида в умерена фурна за около 30 минути, ястието трябва да остане на мазнина.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар