Мусака с риба

Янка ГорановаЯнка ГорановаНовак
27/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се сварява в подсолена вода и се обезкостява. Нарязват се обелените и измити картофи на колелца.

Нареждат се в тава за печене ред картофи, ред риба, като между тях се ръси черен пипер и се соли на вкус.

Завършва се с картофи. Залива се със смес приготвена от прясното мляко и яйца. Добавя се олиото и се запича.

Малко преди да е готово, ястието се поръсва с кашкавал и се пече, докато се зачерви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар