Кавърма с праз в гювеч

Румяна СалалийскаРумяна Салалийска
Ветеран
3159995133947
23/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
115 мин.
Порции
6
"Винаги на трапезата ще се намери място за цялата каварма"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на дребни парчета и запържваме в мазнина.

След това го изваждаме и в същата мазнина запържваме нарязаните на дребно праз лук, чушки, моркови и домати.

След като станат почти готови към тях се изсипва обратно месото и поръсваме с черния пипер, червения пипер и солта.

Слагаме всичко в гювеча, доливаме около 150 мл. вода, отгоре слагаме лютите чушлета и слагаме капака.

Печем кавърмата в предварително загрята фурна на 250 градуса за 1 час.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: