Супа от шаран

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
22/08/2019
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо74
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният шаран се разделя на две по дължина и се нарязва на малки парченца. Нарязва се и лукът и се нарежда в емайлирана тенджера ред риба, ред лук.

Поръсва се с червения и черния пипер и се посолява. Залива се с водата, добавя се и мазнината. Вари се на тих огън 40 минути.

Рибената супа се сервира топла, поръсена със ситно нарязан магданоз.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар