Супа от шаран

22/08/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак651
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеният шаран се разделя на две по дължина и се нарязва на малки парченца. Нарязва се и лукът и се нарежда в емайлирана тенджера ред риба, ред лук.

Поръсва се с червения и черния пипер и се посолява. Залива се с водата, добавя се и мазнината. Вари се на тих огън 40 минути.

Рибената супа се сервира топла, поръсена със ситно нарязан магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар