Супа от риба и картофи

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
22/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо64
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варят се нарязаните на кубчета моркови и целина в 1.5 л вода. Добавя се рибата, нарязана на парчета, маслото и доматите.

Картофите се почистват и режат на дребни парчета, и също се прибавят към останалите продукти.

Когато всичко се свари, се застройва с прясното мляко и яйцето, добавя се магданозът и се сваля от огъня.

Когато се сервира рибената супа, се поднася с парче лимон.

Тенджера под налягане 7л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тенджера под налягане 7л
39.99 лв.
Виж ››

Във всяка кухня трябва да има една тенджера под налягане, защото с нея готвенето е по-бързо, по-лесно и по-здравословно. Редица предимства, с които всеки иска да разполага, събрани в един кухненски съд - тенджера под налягане.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар