Чорба от леща с вино

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
167
395
63
33
3
22/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо96
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме лещата и я варим в 2 литра вода до полуомекване. Добавяме ситно нарязаните зелена чушка, морков, чесън, кромид лук и олиото.

Оставяме я да ври до окончателното омекване на лещата и зеленчуците. Малко преди да я свалим от огъня, прибавяме обелените и настъргани домати, мащерката, розмарин и посоляваме.

При сервиране гарнираме нашата чорба от леща с черен пипер и с по 1 супена лъжица червено вино.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар