Кьопоолу с домашен патладжан и сурови слънчогледови семки

Неделина ДимитроваНеделина Димитрова
Ентусиаст
77
289
174
12
1
16/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо264
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките е добре да бъдат прави. Изпичат се в чушкопек или по друг начин. Следва същото и с патладжаните, добре е да са по-тънки.

След изписването се поставят в тенджера с капак. Обелват се и се режат на ситно. В купа смесваме печените зеленчуци и овкусяваме със сол, олио и оцет - на вкус.

Чесънът обелваме и нарязваме на ситно, прибавяме го към основната смес. Копърът се реже на ситно с дръжките. Смесваме добре и декорираме със суровите слънчогледови семки и маслини.

Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
За вашата зимнина препоръчваме:
Капачки за буркани 50 бр - Етрополе
5.99 лв.
Виж ››

За да не отидат усилията ви на вятъра и да не се притеснявате, че зимнината ви ще се развали, заложете на изпитаното качество на капачки за буркани Етро Поле.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар