Пуйка с къри

Адриа
Адриа
Новак
11/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене45 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо938
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и сложете вътре лука, гъбите нарязани на филийки, ябълките - на кубчета и накъсаното пуешко месо да се задушават на умерен огън за 15 минути.

Свалете от котлона сместа и подправете със сол. При непрекъснато разбъркване добавете първо брашното, а след това и кърито.

Върнете на котлона и на тънка струйка сипете пилешкия бульон. Разбърквайте докато брашното не се разтвори напълно. Варете до сгъстяване, после добавете още гореща вода и варете още поне 15 минути.

Може да го поднесете с гарнитура варен или задушен ориз.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар