Най-бързите спагети

Неделина ДимитроваНеделина Димитрова
Ентусиаст
77
291
174
14
1
07/08/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо402
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера изсипваме вода до половината, в не я прибавяме щипка сол и няколко капки олио. Оставяме водата да заври и след това прибавяме спагетите. Варим за 8 до 10 минути. Прецеждаме, оставяме настрана.

През това време в тиган изсипваме една супена лъжица олио изчакваме да загрее мазнината. Изсипваме нарязания кромид лук на малки кубчета и счуканите през средата 3 скилидки чесън. Запържваме до карамелизиране на лука, чесъна отстраняваме.

Прибавяме нарязания на дребно бекон и запържваме. В две купи разделяме яйцата на белтъци и жълтъци, в едната купа трябва да има три белтъка и един жълтък, към тях прибавяме настърган пармезан и разбъркваме добре.

В тигана изсипваме спагетите и добавяме сместа с пармезан. Готвим за около пет минути още, овкусяваме със сол и черен пипер.

Кръгъл иноксов гевгир с дръжки 28см.-16%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кръгъл иноксов гевгир с дръжки 28см.
15.00 лв.
12.60 лв.
Виж ››

Голям кръгъл гевгир за удобно измиване на продуктите и изцеждане на излишната вода. Паста, зеленчуци и какво ли още. Готвенето е забавно с подходящите съдове, а този гевгир определено е такъв.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Viki_Afzali
Viki_Afzali
08.08.2019 08:32
Вкусно, лесно и бързо! Браво за хубавата рецепта!
0
0