Скумрия на скара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
29/05/2009
"Всички сме опитвали скумрия на скара, всички обичаме скумрия на скара!"
Приготвяне190 мин.
Готвене10 мин.
Общо200 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо94 713
  • Преглеждания за месеца692
  • Преглеждания за седмицата188
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печена Риба

Начин на приготвяне

Скумрията се изчиства и се налага в следната марината.

Лукът се нарязва на ситно и с него се налагат рибите, които преди това са намазани обилно със зехтина и лимона. Поръсват се с малко сол и червен пипер и след като престоят около 1 час, се заливат с бялото вино и престояват така около 2 часа може и повече.

Оцеждат се и се пекат на скара или на жар.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 8
4 6
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар