Бързи ребърца на фурна

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
690
2k
5k
363
4
05/08/2019
"Дали ще има време бирата да изстине, че тези ребърца ще станат готови за нула време "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо319
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1 - 1/2 кг
  • бяло вино - 300 мл
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре приготвените ребърца и ги накисваме в бялото вино за два часа в хладилника.

След това добре ги натъркваме със солта, черния пипер и червения пипер.

Поставяме в тавичка, на която на дъното е поставена хартия за печене.

Печем във фурната до готовност на приготвените свински ребра.

Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см-24%
Приготвяй си тази рецепта в:
Комплект от три кръгли тави от неръждаема стомана - 28см, 32см и 36см
25.00 лв.
18.99 лв.
Виж ››

Комплект от 3 кръгли тави, която всяка домакиня би посрещнала с отворени обятия. С възможност за приготвяне и съхранение за малко или по-голямо количество храна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар