Бързи ребърца на фурна

05/08/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваГуру132815922287
"Дали ще има време бирата да изстине, че тези ребърца ще станат готови за нула време "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо109
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата26
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свински ребра - 1 - 1/2 кг
  • бяло вино - 300 мл
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре приготвените ребърца и ги накисваме в бялото вино за два часа в хладилника.

След това добре ги натъркваме със солта, черния пипер и червения пипер.

Поставяме в тавичка, на която на дъното е поставена хартия за печене.

Печем във фурната до готовност на приготвените свински ребра. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар