Трансилвански меденки

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921180493
Трансилвански меденки
08/06/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От брашното, меда, яйцата и подправките се замесва меко тесто.

С помощта на точилка разточете полученото тесто на кора с дебелина 1.5 см. и си изрежете различни формички.

Наредете меденките върху предварително намаслена тава, украсете с половин бадем и печете до готовност на умерена фурна.

По желание може да се слепят със сладко или да се полеят със шоколад/захарна глазура.

Рейтинг

4.3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: