Застройка за пилешка супа с яйце и мляко

04/08/2019
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваЕксперт450122096
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене10 мин.
  • Общо15 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо81
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган поставяме маслото и изчакваме да се разтопи.

Запържваме брашното в маслото и отстраняваме от огъня.

В отделен съд разбиваме яйцето и киселото мляко поотделно, след това ги смесваме.

На тънка струя ги прибавяме към запърженото брашно при непрекъснато бъркане, за да не се получат бучки.

Вече готовата застройка добавяме към пилешката супа.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар