Глазирани моркови

10/06/2013
LiLi
отLiLiНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 367
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите в предпочитана от вас форма. Сложете ки в тиган, добавете маслото, захарта, щипка сол и студена вода, колкото да ги покрие.

Задушавайте зеленчуците на слаб огън докато омекнат. При нужда може да добавите още вода.

Когато морковите са готови, махнете капака и усилете огъня, така че остатъка от водата максимално бързо да се изпари.

Бъркайте непрекъснато, за да не залепнат морковите на дъното на съда.

Преди поднасяне поръсете с лимонов сок и магданозподобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар