Скумрия на грил тиган

Йозлям КадироваЙозлям КадироваПомощник Готвач10478602
29/07/2019
"Че ще падне после чистене, ще падне, но скумрията става толкова вкусна, че си струва "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо873
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • скумрия - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените рибки скумрия разрежете на 2 или повече парченца.

В купичка смесете олио със сол и черен пипер на вкус, по желание добавете скилидка чесън и риган.

Намажете рибките и оставете за поне 30 минути в хладилник.

Изпържете на грил тиган до готовност на нашата печена скумрия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар