Скумрия на грил тиган

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
196
2
29/07/2019
"Че ще падне после чистене, ще падне, но скумрията става толкова вкусна, че си струва "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 305
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • скумрия - 4 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистените рибки скумрия разрежете на 2 или повече парченца.

В купичка смесете олио със сол и черен пипер на вкус, по желание добавете скилидка чесън и риган.

Намажете рибките и оставете за поне 30 минути в хладилник.

Изпържете на грил тиган до готовност на нашата печена скумрия.

Кухненски термометър за месо-30%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кухненски термометър за месо
15.00 лв.
10.50 лв.
Виж ››

Майсторите по приготвянето на идеално изпеченото месо разполагат с термометър за месо. Вземете вашия кухненски термометър за месо, за да сервирате най-вкусните месни ястия.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар