Миш маш със сирене и яйца

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
178
2
31/07/2019
"На тази манджа ѝ липсва само един топъл хляб с хрупкава коричка, за да е всичко съвършено "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 186
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете чушките на тънки лентички, а доматите минете най-добре през едро ренде.

Наситнете лука.

В тиган загрейте олио и задушете под капак чушките до пълното им омекване. Едва след това запържете чушките с наситнения лук, добавете доматите и овкусете със сол на вкус.

Оставете да покъкри за 5-10 минутки, след което в купичка чукнете яйцата и на тънка струйка сипете в тигана.

Добавете натрошеното сирене няколко минутки преди да смъкнете миш маша от котлона.

Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Четиристранно кухненско ренде от неръждаема стомана 23 см
8.80 лв.
Виж ››

Верен помощник за всяка домакиня - висококачествено ренде с четири различни страни, с чиято помощ ще готвите с лекота

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар