Свинска кавърма с гъби, лук и чушки

29/07/2019
"И не забравите да отопите сосчето накрая, че то е най-вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 003
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре месото и нарязано на кубчета. В съд поставяме олиото, изчакваме да се загрее и прибавяме самото месо.

Запържваме добре и отстраняваме. В същия съд поставяме нарязаните чесън, лук, пипер и накрая гъби.

Накрая добавяме доматено пюре и подправките. Оставяме така за около 4-5 минути и отново връщаме и добавяме червеното вино.

Оставяме така, докато заври, слагаме капак и оставяме да ври до готовност на месото.

Сервираме кавърмата, докато е още топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар