Кашкавал на фурна с кисело мляко и сирене

29/07/2019
"Лесни аламинути за изгладнели души - хапвате и се облизвате "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 253
  • Преглеждания за месеца42
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме си яйцата. Разбъркваме содата за хляб с кисело мляко (оставяме го малко да шупне).

Взимаме си една купа и в нея слагаме разбитите яйца заедно с вече шупналото кисело мляко.

След това към тази смес прибавяме и брашно (което е хубаво да пресеем) и настъргания кашкавал със сирене.

Разбъркваме добре, за да смесим хубаво сместа. След като сме готови, прибавяме и подправките, нарязани на по-ситно.

В малка тавичка разтапяме маслото, след което поставяме сместа. Печем за около 25 минути на 180 градуса, докато почервенее отгоре и се стегне.

Който желае, може с домата да аранжира чинията, в която ще сервираме кашкавала на фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар