Ябълкова супа

04/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо789
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги нарежете на малки парченца. Смесете в тенджера ябълките, канелата и лимоновия сок. Добавете канела и гореща вода (около 700 мл). Варете на умерен огън до готовност на ябълките. По желание може леко да пасирате супата.

Пригответе запръжка като загреете маслото на котлона, после добавите брашното и запържите до златисто. Разредете с малко от ябълковия бульон и добавете в ябълковата супа.

Поднесете с филийки черен хляб.

Рейтинг

5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар