Маринована риба аншоа

30/07/2019
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо54
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът и чесънът се режат на ситно. Рибите се изчистват, измиват и редят в съд за поднасяне.

Поръсват се с магданоза и чесъна, заливат се със зехтина и се остават в хладилник за около 30 минути.

Приготвя се сос от изцедените лимони и портокала, прецеден през ситна цедка. Преди поднасяне аншоата се вади от хладилника и се залива със соса.

Посолява се и се поръсва с лютата чушка, нарязана на много ситно. Аншоата се оставя в маринатата няколко минути и се поднася.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар