Кето палачинки с извара

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
343
974
1k
46
26/07/2019
"Едни палачинки, които няма да ви изкарат от кетоза и може да си ги хапвате с чиста съвест "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 310
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме белтъците със солта на сняг.

В купа смесваме изварата, кокосовото масло. кокосовото мляко, ванилията и бакпулвера и разбиваме с миксер.

След това постепенно на части добавяме разбитите белтъци към тази смес и разбъркваме с лъжица.

Гребваме по 1 голяма лъжица от сместа, разстиламе и изпичаме в намаслен тефлонов тиган.

Трябва да се получат по-дебели - тип американски палачинки.

Сервираме готовите кето палачинки поляти с кленов сироп и гарнирани с лъжица цедено мляко и плодове по желание.

Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
За хубаво тесто използвайте това:
Тиган за палачинки с метална дръжка 24см.
28.99 лв.
Виж ››

Най-апетитните палачинки са онези, които ви поднесат в кревата, а за най-добри резултати винаги може да се доверите на този удобен за употреба качествен тефлонов тиган за палачинки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар