Макарони на фурна с гъби

03/06/2013
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 688
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода с бульон и се отцеждат.

В малка тенджерка се задушават нарязните пресен лук и бекон.

После в маслото се задушават гъбите.

Макароните, лукът, беконът и гъбите се смесват в тава със сметаната.

Отгоре се настъргва кашкавал и се слага във фурната, докато хване златиста коричка.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 5
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар