Паниран шницел по немски

24/07/2019
"Учените са на мнение, че този паниран шницел по немски е основната причина да си отворите втора студена бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо437
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на шницели, които се начукват леко от двете страни, посоляват се, поръсват се с черен пипер, овалват се в брашното и след това – в гриса.

Оставят се да отлежат малко, потапят се в разбитите яйца, а след това в галета, и се изпържват в малко гореща мазнина.

Шницелите се изваждат в топла чиния и върху тях се слага по една плочка масло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар