Паниран шницел по немски

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
24/07/2019
"Учените са на мнение, че този паниран шницел по немски е основната причина да си отворите втора студена бира "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо727
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на шницели, които се начукват леко от двете страни, посоляват се, поръсват се с черен пипер, овалват се в брашното и след това – в гриса.

Оставят се да отлежат малко, потапят се в разбитите яйца, а след това в галета, и се изпържват в малко гореща мазнина.

Шницелите се изваждат в топла чиния и върху тях се слага по една плочка масло.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар