Гювеч по индийски

30/07/2019
Емилия Янкулова
отЕмилия ЯнкуловаНовак
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаните лук и чесън запържете леко в олиото, наръсете ги с кърито и ги задушете на слаб огън 3-4 мин.

Добавете настърганите домати, нарязания на дребно зелен фасул и оформените на малки кубчета картофи.

Долейте малко вода и варете на тих огън, докато се сварят картофите, като сосът трябва да се сгъсти.

Готовият гювеч овкусете със сол и прясно изцедения лимонов сок и го поднесете. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар