Торнедо с доматен сос

14/08/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак582
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се начуква, посолява се и се намазва с горчицата и олиото. Изпича се на скара от двете страни.

Доматите за соса се нарязват на едри кубчета и се запържват в сгорещеното олио. Добавя се накълцаният чесън и се разрежда с малко вода. Прибавят се вегета и маслото. Посолява се, поръсва се с нарязания на ситно магданоз и се задушава една минута.

Двете зелени чушки се измиват, подсушават се и се пържат в намазнения с олиото тиган от всички страни.

В чиния се оформя канапе от зелена салата, поставят се двете ни пържени чушки, върху тях се слага месото, отгоре – плочката сирене, и се заливат с доматения сос.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар