Торнедо с доматен сос

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
184
14/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо74
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Месото се начуква, посолява се и се намазва с горчицата и олиото. Изпича се на скара от двете страни.

Доматите за соса се нарязват на едри кубчета и се запържват в сгорещеното олио. Добавя се накълцаният чесън и се разрежда с малко вода. Прибавят се вегета и маслото. Посолява се, поръсва се с нарязания на ситно магданоз и се задушава една минута.

Двете зелени чушки се измиват, подсушават се и се пържат в намазнения с олиото тиган от всички страни.

В чиния се оформя канапе от зелена салата, поставят се двете ни пържени чушки, върху тях се слага месото, отгоре – плочката сирене, и се заливат с доматения сос.

Грил тиган със сгъваема дървена дръжка - чугунен - 28 см-19%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган със сгъваема дървена дръжка - чугунен - 28 см
37.00 лв.
30.00 лв.
Виж ››

Перфектното барбекю е на една ръка разстояние, на една ръка и на един качествен грил тиган :)

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар