Агнешки дроб в було

08/08/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак582
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо21
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • агнешки черен дроб - 1 кг
  • агнешко було - 4 бр.
  • чесън - 3 - 4 скилидки
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвеният агнешки череб дроб се бланшира във вряща вода, посолява се, нарязва се и се разпределя в булото заедно със скилидките чесън.

Завива се добре.

Получените пакетчета се пекат на скара около 10 минути от всички страни, като се внимава да не прегорят. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар