ezine.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Пържоли»Пържоли от говеждо на тиган

Пържоли от говеждо на тиган

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k518
Пържоли от говеждо на тиган
08/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Вярваме, че всеки човек поне веднъж в живота си трябва да опита сочни пържоли от говеждо на тиган"

Необходими Продукти

  • говеждо месо - 1 кг от бут
  • олио - за намазване
  • сол - на вкус
  • За маринатата
  • олио - 4 с.л.
  • оцет - 2 с.л.
  • домaтено пюре - 2 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • лук - 3 глави
  • магданоз - 4 - 5 стръка
  • сушен чесън - ¼ ч.л.
  • майорана - ¼ ч.л.
  • черен пипер - ¼ ч.л.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Продуктите за маринатата се смесват и нарязаното на парчета говеждо месо се оставя да престои в нея поне 12 часа.

Месото се изважда от маринатата и се запича в намазнен тиган по 6-7 минути от всяка страна.

Готовите пържоли се оставят в затворен съд на топло.

Посоляват се преди поднасяне.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: