Пържен свински дроб в масло

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
182
2
21/07/2019
"Изпитана рецепта за приготвяне на крехък черен дроб - хапвайте и да ви е вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 635
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете свинския дроб, след което го нарежете на не много едри кубчета или филийки.

Разбъркайте ги с малко черен пипер на вкус и загрейте тиган, в който сте поставили мазнините.

Тайната на сочния свински дроб е да се пържи на умерено силен огън за кратко време от двете страни (по 5 минути максимум според желания от вас загар). И се овкусява със сол, едва след като е приготвен и смъкнат от котлона.

Ако посолите черния дроб преди пържене, то за краен резултат ще получите твърд свински черен дроб.

Комбиниран двустранен чук за крехко месо
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комбиниран двустранен чук за крехко месо
3.49 лв.
Виж ››

Когато не става с добро, опитайте с комбиниран чук за месо - страхотен е за всякакви пържоли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар