Пържен свински дроб в масло

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
195
2
21/07/2019
"Изпитана рецепта за приготвяне на крехък черен дроб - хапвайте и да ви е вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 054
  • Преглеждания за месеца420
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мезета

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете свинския дроб, след което го нарежете на не много едри кубчета или филийки.

Разбъркайте ги с малко черен пипер на вкус и загрейте тиган, в който сте поставили мазнините.

Тайната на сочния свински дроб е да се пържи на умерено силен огън за кратко време от двете страни (по 5 минути максимум според желания от вас загар). И се овкусява със сол, едва след като е приготвен и смъкнат от котлона.

Ако посолите черния дроб преди пържене, то за краен резултат ще получите твърд свински черен дроб.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар