Пържен свински дроб в масло

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
196
2
21/07/2019
"Изпитана рецепта за приготвяне на крехък черен дроб - хапвайте и да ви е вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 331
  • Преглеждания за месеца697
  • Преглеждания за седмицата64
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете свинския дроб, след което го нарежете на не много едри кубчета или филийки.

Разбъркайте ги с малко черен пипер на вкус и загрейте тиган, в който сте поставили мазнините.

Тайната на сочния свински дроб е да се пържи на умерено силен огън за кратко време от двете страни (по 5 минути максимум според желания от вас загар). И се овкусява със сол, едва след като е приготвен и смъкнат от котлона.

Ако посолите черния дроб преди пържене, то за краен резултат ще получите твърд свински черен дроб.

Подложна чиния с брокатен ефект ф33
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Подложна чиния с брокатен ефект ф33
8.49 лв.
Виж ››

Придайте стил и елегантност на трапезата с красива подложна чиния, върху която ще сервирате своите специалитети. Страхотно качество и дизайн. Може да избирате между 4 цвята. Подложната чиния с брокат ще спечели сърцето на всяко кухненско шкафче на мига - и вашето, разбира се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар