Ханджийски гювечета

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
20/07/2019
"Обещаваме, че много ще ви допаднат тези сочни гювечета, много "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 893
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно. Задушава се в тиган с половината масло и малко вода.

Дръпва се от огъня, оставя се да се охлади и се омесва с каймата и наситнените домати. Овкусява се със сол, черен и червен пипер.

На дъното на всяко гювече се поставя по 1 печена чушка и отгоре се разпределя каймата. Оформя се като гнездо и се пече 20 минути в умерена фурна.

След като се запече, се счупва по 1 яйце и се допича още 1 минута.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар