Пълнен шаран с гъби и кашкавал

14/08/2019
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете гъбите, изпържете ги в част от маслото, смесете ги с жълтъка, галетата, настъргания кашкавал, наситнения магданоз, солта и черния пипер и като разбърквате внимателно, сипете разбитите на сняг белтъци.

Измийте хубаво почистения от люспите и вътрешностите шаран, напълнете го с гъбената смес, зашийте го, поставете го в тава и го залейте с останалото разтопено масло.

Печете ястието в умерена фурна около 45 мин., като от време на време го обливате с отделилия се сок.

Готовия пълнен шаран поднесете цял, гарниран със задушени зеленчуци. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар