Люти свински пържоли

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
159
15/08/2019
"Лютите пържоли не са за всекиго, те са само за онези смели почитатели на бирата, които знаят как да се наслаждават на живота "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо426
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • пържоли - 4 бр. от свинско бонфиле
  • люти чушки - 6 бр.
  • чесън - 8 скилидки
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л. сушен
  • царевично олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лютите чушки и чесънът се пасират с подправките.

Със сместа се намазват свинските пържоли и се оставят да поемат ароматите около 1 час.

Олиото се загрява в тиган и пържолите, без да се чистят от подправките, се пържат по около 3 минути от всяка страна.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 28см.
46.99 лв.
Виж ››

Може да сложите каквото си пожелаете в дълбокия тиган с двойно дъно и то ще се превърне в невероятно вкусно ястие. Дългата удобна дръжка ще помогне и на по-плахите да се впуснат в кулинарно приключение заедно със своя тиган.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар