Люти свински пържоли

15/08/2019
"Лютите пържоли не са за всекиго, те са само за онези смели почитатели на бирата, които знаят как да се наслаждават на живота "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо120
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • пържоли - 4 бр. от свинско бонфиле
  • люти чушки - 6 бр.
  • чесън - 8 скилидки
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л. сушен
  • царевично олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лютите чушки и чесънът се пасират с подправките.

Със сместа се намазват пържолите и се оставят да поемат ароматите около 1 час.

Олиото се загрява в тиган и пържолите, без да се чистят от подправките, се пържат по около 3 минути от всяка страна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар