Брюкселско зеле с масло

Марио НиколовМарио Николов
Новак
447
790
94
11/08/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо519
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брюкселското зеле се почиства от листата и корена, измива се, пуска се в съд с гореща подсолена вода и се вари до омекване.

Отцежда се и се слага в чиния.

Залива се с горещото разтопено масло, размесено с дребно нарязания магданоз и сока от лимона, и се поднася.

Кръгла дъска от масивно дърво с метална дръжка ф20
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кръгла дъска от масивно дърво с метална дръжка ф20
5.99 лв.
Виж ››

Истинско произведение на изкуството - страхотна кръгла дъска от масивно дърво с удобна за хващане метална дръжка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар