Брюкселско зеле с масло

11/08/2019
Марио Николов
отМарио НиколовНовак402
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брюкселското зеле се почиства от листата и корена, измива се, пуска се в съд с гореща подсолена вода и се вари до омекване.

Отцежда се и се слага в чиния.

Залива се с горещото разтопено масло, размесено с дребно нарязания магданоз и сока от лимона, и се поднася.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар