Бобена супа от Коацакуалкос

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
158
11/08/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене100 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва от предната вечер. Лукът се нарязва на едро. Запържва се в олиото за 2 минути, добавя се наситненият чесън и се пържи още малко. Долива се топла вода и се задушава още 5 минути.

Продуктите се прехвърлят в тенджерата с боб и 1, 2 литър вода. Вари се почти до пълна готовност.

Доматите се обелват и се нарязват на ситно, прибавят се към врящия кафяв боб, овкусява се със накълцания джоджен и сол и се вари още 10 – 15 минути.

Бобената супа се сервира обилно поръсена с нарязания на едро магданоз.

Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
22.50 лв.
Виж ››

Вълшебна емайлирана тенджера с цветна декорация, в която със сигурност се приготвят най-вкусните супи на света.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар