Бобена супа от Коацакуалкос

11/08/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене100 мин.
  • Общо115 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бобът се накисва от предната вечер. Лукът се нарязва на едро. Запържва се в олиото за 2 минути, добавя се наситненият чесън и се пържи още малко. Долива се топла вода и се задушава още 5 минути.

Продуктите се прехвърлят в тенджерата с боб и 1, 2 литър вода. Вари се почти до пълна готовност.

Доматите се обелват и се нарязват на ситно, прибавят се към врящия кафяв боб, овкусява се със накълцания джоджен и сол и се вари още 10 – 15 минути.

Бобената супа се сервира обилно поръсена с нарязания на едро магданоз.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар