Бобена супа с кайма по мексикански

16/07/2019
Янка Горанова
отЯнка ГорановаНовак601
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо25
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на дребно и се задушава в олиото и малко вода. Добавя се каймата при лука и се бърка, докато се запържат.

Прибавят се пресованият чесън, обелените и нарязани на дребно домати и доматеното пюре. Слагат се подправките и се бъркат около 1 минута.

Изсипва се консервираният червен боб заедно с течността от консервата и се налива 1 литър топла вода. Оставя се да ври на слаб огън за 30 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар